Geachte gasten,

we gaan weer richting het einde van het jaar dus hebben we wederom een heerlijk kerstmenu samengesteld.

Geheel volgens de Klinkers traditie serveren we het 3 gangen-menu vanaf 16:00 u en het 5 gangen-menu vanaf 20:00 u. Tijdens de „vroege zit” serveren we tevens een kindermenu. Vanaf 20:00 u serveren we alleen het 5 gangen-menu.

Kerst avond – 24 december:

Op kerstavond gelden onze normale openingstijden en serveren we ons 3, 4 en 5 gangen verrassingsmenu. Er kan niet à la carte gegeten worden.

Kerstmis – 25 en 26 december:

Op 1e en 2e kerstdag kunt u vanaf 16:00 u terecht (tot 19:30 u) voor het 3 gangen-menu en vanaf 20:00 u voor het 5 gangen-menu. 

Tijdens de „vroege zit” serveren we tevens een kinder-keuzemenu voor de kleinsten. Er zal een menukaartje op tafel staan.

Prijzen van het kerstmenu:

3 gangen-menu € 46,50  /  wijnarrangement € 18
5 gangen-menu € 66,50  /  wijnarrangement € 27,50

Voor een reservering kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier op de website. Hopelijk mogen we u deze kerst ontvangen. Vriendelijke groeten,

Niels Janssen en Klinkers’ Crew

Kerstmenu 2017

Amuse

Smakelijke amuse van de chef

Voorgerecht

Terrine van sliptong en gerookte paling met salade van puylinzen, komkommer, kappertjes, gemarineerde gamba en limoen

of

Op houtskool gegrilde procureur, Pata Negra, gegrilde bospeen, bitterballetje van ossenstaart, pickles en tomaten-knoflookcrème

of

Salade van rode biet, ricotta, abrikoos, zoetzure rettich, cayenne mayonaise en kikkererwt (vegetarisch)

Tussengerecht

Zeebaarsfilet met parelgort, bleekselderij en venkel met dragonsaus

of

Gebraden kwartel met hete bliksen, peer en vanille

of

Tartaar van zoete aardappel met verse paddenstoeltjes, sjalotten, maniok en salie (vegetarisch)

Crème (lauwwarm)

Crème van doperwt met gemarineerde zalm „Klinkers Style” en fleurons

of

Crème van knolselderij, truffel en croutons

Hoofdgerecht

Grietfilet met prei stamppotje, courgette en saus van Hollandse garnalen

of

Ossenhaas en rundersucade met pastinaak, schorseneren en rozemarijn

of

Gebraden hertenbout met winters groente garnituur en wildjus met appelstroop

of

Aubergine, basilicum, knoflook, witte boontjes en geroosterde paprika en balsamico (vegetarisch)

Dessert

Chocolade sorbet ijs, bramenparfait, witte chocolade mousse, rozijnen en Amaretto

of

Citroentaartje met passievruchten sorbet, ananas compote en Italiaans schuim met limoncello

of

Kaasplankje met Chimay Potaupré, La Bouygette, Brillat savarin, Rouvener Geitenkaas, 3 jaar oude Boerenkaas, Bleu de Chèvre, pan forte en walnoten