Voorgerechten € 14

Tongschar

Terrine van tongschar en gerookte paling met gekonfijte aardappel, groene selder, appel, hangop en kruidenmayonaise

lemon sole/ smoked eel/ green celery/ apple/ curd/ herbs Mayonnaise

Coquille Saint Jacques

Mille-feuille met gemarineerde coquille en avocado, bladspinazie, tomberries en vinaigrette van tomaat

Mille-feuille/ scallops/ avocado/ spinach/ tomato

Zeeduivel

In limoen gegaarde zeeduivel met frisee sla, ansjovis-mayonaise, pistache, basilicum en krokante Parmezaan

Monkfish/ frisee/ anchovy mayonnaise/ pistachio/ basil/ Parmesan

Verse Oesters

Half dozijn oesters met citroen en vinaigrette van rode wijnazijn en sjalotten (creuzes)

6 fresh oysters/ lemon/ shallots vinaigrette

Eend

Licht gerookte eendenborst en loempia met gekonfijte bout en bosui, rabarberchutney, radijs en roze peper dressing

Smoked duck breast/ spring roll with duck/ rhubarb chutney/ pink peppers

Varken (biologisch)

Rouleau van Zweeds biologisch varkenslende, rode curry en pompoen met broccoli en chips van zoete aardappel

Pork loin roll/ red curry/ pumpkin/ broccoli/ sweet potato chips

Kalf (biologisch)

Gestoofde Kalfswang en kalfsmerg met knolselderij, wortel, prei en vinaigrette van kalfsjus met platte peterselie en knoflook

Stewed veal cheek/ marrow/ celeriac/ leek/ parsley/ garlic

Salade (veganistisch)

Salade van zeekraal met zoete aardappel, sushi-rijst, schuim van zoetzure komkommer en een dressing kokos, soja en koriander

Samphire salad/ sweet potato/ sushi rice/ cucumber/ coconut/ coriander vegan

Biet en Buffelmozzarella (vegetarisch)

Tartaar van rode biet met buffelmozarella en gepocheerde kwarteleitjes, gele biet en compote van zilveruitjes en aceto

Tartar of beetroot/ buffalo mozzarella/ quail eggs/ silver onion/ aceto/ vegetarian