Voorgerechten € 14

Zeeduivel

Carpaccio van zeeduivel, roulleau van savooi kool, frisee, dressing van vadouvan en roze peper en gefrituurde boerenkool

Tongschar/ Griet/ Mossel

Terrine van tongschar en griet, salade van haricots verts en mosselen, bieslookcrème en haring kaviaar

Snoekbaars/ Kalfswang

Gemarineerde snoekbaarsfilet met krokante kalfswang, salade van parelgort, akker champignons, gele biet en schuim van rode biet

Oesters

Zes Creuzes met citroen en vinaigrette van sjalot en rode wijn

Konijn

Gekonfijte konijnenbout met koolrabi, zwarte linzen, uitgebakken spek, sherry vinaigrette en compote van bospeen en lemoncurd

Eend

Salade van eendenborst en schorseneren, truffelaardappel, salie met krokante coppa Di Parma en witte port gelei

Ossenstaart

Roulleau van ossenstaart, wortel en nori met ingelegde groenten, loempia van glasnoedels, ossenhaas en sesam en gepofte wilde rijst

Knolselderij en Truffel (vegetarisch)

Taartje van knolselderij, truffel en gele wortel met een bitterballetje van bospeen, kardemom en sinaasappel

Paddestoelen (vegetarisch)

Salade van pastinaak, pied de mouton, rode ui, kweepeer, koningsboleet en mayonaise van trompet de la mort